Julpynt hemma

Nu har jag äntligen fått upp lite julpynt hemma! Som ni ser går temat i vitt och grått för det mesta, och med silver också :) Tycker det passar min stil mest! Gillar absolut det klassiska med rött men för vårt hem passar detta bäst, blir heller inte så mycket pynt med tanke på att vi inte bor så stort, men i nästa lägenhet blir det gran också! :)
 

NELLY

Länk / Länk / Länk / Länk
Hittade massor med fint från nelly.com och tog några av dom plaggen och gjorde ett litet collage. Skulle behöva fylla på garderoben med lite nytt men det får vänta för det jag behöver mest just nu är en vinterjacka! Har letat hur länge som helst efter någon snygg men utan resultat haha! Har ni tips på bra affärer? :) 

Urban decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Fick hem en concealer förra veckan från urban decay! Kan redan nu berätta för er att det är en av mina favoritconcealers redan, och då slår den min mac pro longwear :) Jag har den ljusaste färgen som heter fair neutral och den använder jag under ögonen för att highlighta. Sen funkar den även bra om jag inte har någon brun utan sol och vill få bra täckning.
 
Den finns att köpa på kicks för 210 kr, lite dyrt kanske men verkligen värd varenda krona! Går inte att beskriva ordentligt om varför jag tycker om den så mycket, man måste nästan testa den själv och uppleva resultatet :)