Drops

Har varit ute och fotat en hel del idag i det fina vädret. Här är två bilder som jag fotade och det kommer nog upp mer bilder sen. Ska även försöka göra klart designen idag om jag har tillräckligt med bilder och ska göra klart lite koder också.

Designtips: Skugga på bloggen

Tänkte tipsa om hur man får skugga på bloggen, så som jag har.

Börja med att gå in på design-stillmall och bläddra till #wrapper och lägg in den här koden:

-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;
padding: 0px 0px 0px 0px;}

Då ska det se ut ungefär såhär:

På moz-box-shadow kan man också ändra skuggans "storlek" där det står 15px. Samma gäller också där det står box-shadow 15px, bara att ändra talet till det man vill ha.

Sen om man vill ha skugga i menyn också är det bara att lägga in samma kod på #side. Det är bara att prova sig fram!

Höstlov!


Behind the scenes bild från fotograferingen med Martina.
Som rubriken lyder, nu har jag höstlov! Fick det igår och idag var det en studiedag för oss som går gymnasiet, väldigt skönt! Så idag tog jag mig en en skön sovmorgon och sitter fortfarande i pyjamas, är ju inte något roligt fotoväder heller. En liten update om bloggen också, en ny design är på gång igen, saknar min lilla personliga blogg jag hade för flera månader sen så ska återskapa den lite. Får börja från grunden eftersom jag glömde spara den designen. Sen har jag börjat med ett långt inlägg om hur jag fotar, vilka inställningar osv och hur jag redigerar efteråt, hoppas det funkar för er :)
Har ni fått höstlov än förresten? Kram på er♥