30 november

Bloggen har stått tom i några dagar har jag märkt, anledningen är att jag har dragit på mig en riktigt otäck förkylning. Har inte kunnat tagit mig ur sängen kan man väl säga, så jag har bara vilat mig de senaste dagarna. Sedan har min kamera gått sönder, eller batteriet ska jag väl säga.. Så jag måste antagligen köpa ett nytt. Imorgon tänkte jag i alla fall försöka visa ett paket jag fick hem tidigare idag, om kameran vill funka. Hoppas att ni har det bra!♥

Första advent

Första advent idag och det regnade imorse, och vad såg jag när jag kollade ut genom fönstret för en stund sen? Jo snö! Tror nog att den försvinner tills imorgon för det är ju inte så kallt.
Drack glögg och åt pepparkakor med mamma för en stund sen och kollade på en film samtidigt, sjuk är jag också så får se om jag orkar ta mig till skolan imorn.

Öppet hus

Tänkte visa några små bilder från öppet hus som ägde rum i torsdags. Jag fick gå runt och fotografera på alla program för att vi ska ha nya bilder till lite skolmatrial. En tjej följde med mig lite också när jag fotade som tänkt börja på estet med inriktning media till nästa höst, riktigt kul! Bilderna som jag tagit är från estetiska programmet med inriktning bild och dans sedan är sista bilden från byggprogrammet.
Förövrigt så hade jag väldigt högt ISO när jag fotade, därför är jag lite onöjd med bilderna, men med dåligt ljus blev det ganska okej.