Min träning & kost

Hej fina ni!
Nu har jag funderat ett tag på att skriva ett inlägg om träning och kost och nu tänkte jag att det var dags! Jag började på må bättre i mitten eller slutet av oktober har jag för mig, då hade jag och Johan funderat i ett halvår på att börja träna. Vi började då med promenader och liknande medans vi letade efter ett gym vi ville gå på. Valet blev sedan må bättre pga deras fräscha lokaler och tillgång till både gym och pass.
 
Jag tränar så ofta jag kan men med tanke på att jag jobbar skift så blir det ibland svårt att ta sig ner. Men så fort jag får chansen springer jag ner, spelar ingen roll om det blir ett ordenligt pass eller bara 45 min. Jag gymmar mest, tror jag har gått på pass en gång, gör det mest för jag gillar att bestämma träningen själv och i min takt även om jag kör på rejält. Min träning brukar se ut såhär på ett bra gympass:
 
Uppvärmning: PW på löpband mellan 15-25 min.
 
Träning: Beroende på dag såklart, vissa dagar fokuserar jag mer på benen och ibland på överkroppen. Ibland kör jag även lite av varje. När jag kör ben blir det maskiner som sagt men gör också squats för det tycker jag är väldigt bra träning! När jag tränar överkroppen blir det också maskiner med mycket fokus på armar och rygg, gör också situps för magens skull.
 
Varva ner: Kör antingen crosstrainer i 10 min eller löpband ungefär 10 min. Sedan stretchar jag.
 
Sen är jag klar, blir ofast på gymmet i 2 timmar minst haha, kör reps på allting. Nu är jag såklart ingen PT eller liknande och har precis börjat med min träning. Men detta fungerar jättebra för mig och min kropp. Har ni tips får ni gärna dela med er! När det gäller kost så äter jag allt de jag vill äta, men såklart har jag dragit ner suuupermycket på onyttiga saker som godis och chips och sånt. Annars gör jag inget speciellt med maten. Hoppas ni gillade detta inlägg i alla fall :) Kram!


Emelie

Bra träningsprogram! :) älskar dina skor med hahaURL: http://letusliveforever.blogg.se


Eleonora Adriana ♥

Snygga skor!URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Ditt namn
 

Din mail


Din blogg eller hemsida


Skriv din kommentar här


Spara?