Fototips: Självporträtt inomhus

Tänkte tipsa lite om hur jag fotar mina självporträtt inomhus idag. Tipset skulle ha kommit upp igår men hann inte publicera det. 
Jag använder mig av stativ när jag fotar mina självporträtt, Velbon DF-60. Tycker att det är värt varenda krona att ha ett stativ :) 
Jag använder också en fjärrutlösare, om man inte har det så kan man hålla handen framför kameran och ställa in fokusen sen använda kamerans självutlösare. 
Ibland använder jag mig även av min reflexskärm men det är väldigt sällan (man kan också använda folie, kommer skriva om det i ett annat inlägg). 
Sen är det bara att fota! Inställningarna på kameran ändrar jag hela tiden, så de som syns på bild är bara ett exempel. Kom ihåg att sätta fokuspunkten på ögat, det ger finast resultat.
Hoppas ni gillar mina fototips, försöker så gott jag kan :)


Tora

Älskar dina fototips. kan inte du visa hur man gör en egen reflexskärm, vill så gärna veta :D



URL: http://torathestar.blogspot.com


-

Gör du designer gratis



URL: http://sandrachamoun.webblogg.se


Anonym

Jaha jätte fin allafall



URL: http://sandrachamoun.webblogg.se


feliciadolk'

Jättebra inlägg! Har några frågor som du gärna får svara på om du vill! Här kommer dom:

•tjänar du pengar på bloggen?
•isåfall hur?
•hur gjorde du för att få fler bloggläsare? Kom dom bara av sig själva eller hur? Jag vet ju inte ifall du har många läsare men du får iallafall ganska många kommentarer ;)
•sen har jag en fråga om skärpedjup! Dom flesta säger ju att man ska ha en låg siffra (som t.ex F2.0 eller nåt) för att få suddig bakgrund, men med mina objektiv verkar jag som minst kunna ha typ 4.5 eller 5.6 eller något. Beror det på objektivet eller någon inställning? Jag har en Canon EOS 1000d!

Hoppas du vill svara! Ha det bra!



URL: http://feliciakatarinadolk.blogg.se


Anna Lovisa

Smart! :):)



URL: http://alovisa.blogg.se/





Ditt namn
 

Din mail


Din blogg eller hemsida


Skriv din kommentar här


Spara?